• darkblurbg

Je hebt een huis op het oog waar jij jezelf al helemaal ziet wonen. Maar, is dit haalbaar? En wat komt erbij kijken om het goed te regelen? Geen zorgen, wij lopen het hele traject van A-Z met je door en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit doen wij door écht goed te kijken naar jouw persoonlijke situatie en daar een passende oplossing bij te zoeken. Om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen wat je nodig hebt, spreken we graag persoonlijk met je af.

We leren je graag kennen

Dat we jouw persoonlijke situatie graag goed met je bespreken en we je ook uitnodigen voor een oriënterend en adviesgesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis, betekent niet dat je bij ons de hoofdprijs betaalt. Sterker nog, we hanteren een scherp tarief en zijn daar ook transparant in. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Het beste hypotheekadvies, in álle situaties

Geen vraag is te ingewikkeld.

  • Ben je starter op de woningmarkt, koop je je eerste huis en heb je geen idee wat er allemaal bij komt kijken?
  • Heb je een eigen huis en wil je verhuizen naar een volgende woning? Vraag je je af of je beter eerst kunt verkopen voordat je je volgende woning koopt? Of toch eerst maar kopen en dan verkopen?
  • Hoe werkt een overbruggingshypotheek?
  • Wil je weten of je na een scheiding in de woning kan blijven wonen?
  • Ben je ondernemer en wil je advies over de financiering van je woonhuis?
  • Betaal je een te hoge rente en wil je weten of oversluiten interessant is?
  • Hoe staat het met de aflossing van je hypotheek? Los je überhaupt wel af, of heb je aflossingsvrij? Kun hier in de toekomst nog blijven wonen?
  • Ben je belegger en klaar om te investeren in een volgend object?
  • Wil je als ouder je studerende zoon of dochter helpen aan woonruimte?
  • Isoleren, zonnepanelen, 'van het gas af'. Leuk allemaal zo'n energie zuinig huis, maar wat kost het en wat levert het op? En hoe betaal ik het?

Wij denken graag met je mee!

In al onze adviezen nemen we je persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen mee. Vanzelfsprekend brengen we alle risico's in kaart (denk aan overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen) en geven we je een passend advies.

100% Onafhankelijk

Goed om te weten: wij doen zaken met meer dan 30 banken en geldverstrekkers. Dit betekent dat wij ze altijd met elkaar vergelijken op zaken als rente en voorwaarden. In elke mogelijke situatie dus de beste deal! Dit in tegenstelling tot het advies dat je van een bank zou krijgen; daar ontvang je altijd maar 1 offerte.

Hypotheekadvies: verduurzamen loont

We heten niet voor niets Hypotheco; wij geloven in de kracht van duurzaamheid.

Zo biedt het bezitten van een energiezuinig huis enorm veel voordelen. Voordelen voor nu: energiebesparende maatregelen kun je meefinancieren en je hebt een groter wooncomfort. Maar ook voordelen voor de toekomst: aanzienlijk lagere energierekeningen én je huis levert meer op bij verkoop. Je huis duurzamer maken is dus slim. Denk aan het plaatsen van HR++ glas, het aanleggen van vloerisolatie, dakisolatie of het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp.

We bespreken graag de mogelijkheden voor het meefinancieren van deze kosten met je én hebben een netwerk van betrouwbare partners in energiebesparende maatregelen.

Hypotheek Stappenplan

Wil je weten hoe het hypotheektraject met ons eruit ziet? Kijk dan even bij het hypotheek stappenplan.

Hypotheekadvies

VRIJBLIJVEND ORIËNTEREND GESPREK

Vrijblijvend is ook écht vrijblijvend – geen addertjes en jíj beslist of je na kennismaking verder met ons in gesprek wilt