• darkblurbg

Niet van plan op korte termijn je huis te verkopen maar wél geïnteresseerd in het verlagen van je woonlasten? Kom gerust langs om je situatie en de mogelijkheden te bespreken.

Om jouw maandelijkse kosten te verlagen kijken we vooral naar twee zaken:

✔ Verlagen van je hypotheeklasten

Ook al wil je nog (lang) niet weg uit je huidige woning, tóch kan het slim zijn eens goed naar je hypotheek te kijken. Het kan namelijk zijn dat het verstandig is actie te ondernemen op je hypotheek, zoals bijvoorbeeld je hypotheek oversluiten. We behandelen vragen als:

  • Is het slim om extra af te lossen? Wat voor gevolgen heeft dat voor de hypotheek?
  • Ik heb een aflossingsvrije hypotheek. Heb ik nu een probleem?
  • Ik betaal een hoge rente. Kan ik hier vanaf?

✔ Verlagen van je energielasten

Ben jij in het bezit van een huis dat nog niet zo energiezuinig is? Dan kan het slim zijn daar wel in te investeren. Bij energiezuinige maatregelen kun je denken aan het plaatsen van HR++ glas, het isoleren van muren, vloer en dak of het plaatsen van zonnepanelen. Naast het feit dat deze maatregelen goed zijn voor het milieu en je je wooncomfort ermee vergroot, wordt je energierekening aanzienlijk lager.

Woonlasten verlagen

Wie wil dat nu niet? Vaak zijn er meer mogelijkheden dan je denkt.

Kom langs of bel voor een vrijblijvend gesprek, waarin we je informatie kunnen geven over je hypotheek, energiebesparende mogelijkheden én de financiering ervan.

Hypotheek oversluiten

VRIJBLIJVEND ORIËNTEREND GESPREK

Vrijblijvend is ook écht vrijblijvend – geen addertjes en jíj beslist of je na kennismaking verder met ons in gesprek wilt