DSB hypotheek oversluiten?

Wij regelen de beste hypotheek voor jouw toekomst

Vraag vrijblijvend gesprek aan

DSB hypotheek oversluiten?

Wij regelen de beste hypotheek voor jouw toekomst

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Heb jij nog een DSB hypotheek bij de Finqus? Dan is de kans groot dat je flink op jouw maandlasten kunt besparen. Sinds 1 april 2020 kun je boetevrij overstappen naar een andere bank. En dat is geen grap. Hypotheco helpt je graag.

DSB Bank: hoe zat het ook alweer?

Bij de DSB Bank kon wat bij veel andere banken onmogelijk was. Kreeg je bij een andere bank geen hypotheek? Dan kon je bij DSB Bank vaak alsnog maximaal lenen en minimaal aflossen. Zo werden er hypotheken afgesloten die in sommige gevallen (veel) hoger waren dan de waarde van een huis en vaak moest er aan een verplichte verzekering worden voldaan. 

Na het uitbreken van de financiële crisis werd de DSB Bank beschuldigd van financiële wanpraktijken en ging de bank uiteindelijk failliet. Alle leningen, kredieten en hypotheken werden in 2018 overgedragen aan dochtermaatschappij Finqus.

Waarom nu je DSB hypotheek oversluiten?

Op dit moment hebben nog zo’n 18.000 Nederlanders een hypotheek bij DSB Finqus. Zij betalen een onnodig hoge rente, terwijl de rentestand op dit moment historisch laag is. Sinds 1 april 2020 is het mogelijk om boetevrij over te stappen naar een andere hypotheekaanbieder. Daarmee kun je een hoop besparen op jouw maandlasten, want:

  • De hypotheekrente is op dit moment historisch laag
  • Je betaalt geen boete bij aflossing
  • Bij een verlenging van een DSB/Finqus-hypotheek betaal je onnodig veel rente
  • Grote kans dat jouw huis de afgelopen tien jaar veel meer waard is geworden en dus niet meer onder water staat
  • Heb je een lening naast je hypotheek? Vaak kun je deze meenemen en in de hypotheek stoppen. Zo bespaar je nóg meer

Aan de slag

Ben jij klaar om jouw DSB-hypotheek over te sluiten? Dan doe je er slim aan om met een onafhankelijke hypotheekadviseur om tafel te gaan. Hypotheco helpt DSB-klanten graag met het vinden van een voordelige hypotheek. Alle voordelen op een rij:

  • Gratis oversluitcheck
  • Onafhankelijk advies
  • We vergelijken 30+ geldverstrekkers 
  • Hoewel ons kantoor in Haren (Groningen) staat, helpen wij DSB/Finqus klanten uit heel Nederland. (Beeld)bellen, WhatsApp of liever e-mailen? Geen probleem.

Goed om te weten: oversluiten is niet gratis. Je sluit namelijk een nieuwe hypotheek af en lost je oude DSB-hypotheek af. Dat betekent dat je nog moet rekenen op bijvoorbeeld notariskosten, advieskosten en bemiddelingskosten. Voordeel is wel dat deze bijkomende kosten vaak uit de nieuwe hypotheek betaalt kunnen worden. Wij berekenen graag voor je of oversluiten in jouw situatie meer oplevert dan het kost. Wij berekenen graag voor jou of oversluiten de investering waard is.

William sloot zijn DSB hypotheek over en bespaart € 745 per maand

William verscheurt zijn contract met DSB Finqus

“Via een zoektocht op Google kwam ik terecht bij Hypotheco. Hoewel zij meer dan 200 kilometer bij me vandaan zitten werd ik door Frank uitstekend geholpen. Het contact verliep per telefoon, mail en WhatsApp en via het klantportaal kon ik de gevraagde stukken gemakkelijk uploaden. Met de overstap van DSB (nu Finqus) naar mijn eigen bank ING bespaar ik € 745 per maand én heb ik 20 jaar de zekerheid van een vast maandbedrag.
Helemaal top!”

Ervaringen van andere DSB klanten

Milly

DSB hypotheek| Amsterdam | 30-11-2020

Frank heeft ons super goed geholpen bij boetevrij oversluiten van ons DSB/Finqus hypotheek naar een andere bank. Frank neemt de tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Frank geeft deskundig advies, reageert snel (zelfs in het weekend en in de avonduren!) en denkt mee. Wij zijn erg tevreden en kloppen nu voor de tweede keer bij Frank aan, nu voor advies bij de aankoop van onze nieuwe woning. Aanrader!

Hans

DSB hypotheek| Rotterdam | 16-10-2020

De manier waar alle benodigde papieren konden worden geupload was geweldig. De verdere afhandeling zoals de aanvraag ging zeer snel en vakkundig.

Olaf

DSB hypotheek| Leidschendam | 11-08-2021

Frank heeft ons zeer goed geholpen m.b.t. het oversluiten van onze DSB hypotheek (Finqus). Het scheelt ons nu een paar honderd euro's per maand. Hij gaf ons duidelijk uitleg en reageert snel als wij met vragen zaten. De Hypotheco is zeer zeker aan te raden voor wie o.a. een aanvraag wil doen voor een hypotheek, oversluiten, etc... Bedankt Frank voor je hulp en begeleiding!

Jouw hypotheekadviseur is Frank

Wil jij met ons aan de slag? Dan wordt Frank Calis jouw vaste aanspreekpunt. Frank heeft het afgelopen jaar al 50 DSB klanten gesproken, waarvan er meer dan 30 zijn overgestapt naar een andere bank. Sommige geldverstrekkers zijn soms wat huiverig als ze een DSB hypotheek zien, maar Frank kan snel duidelijk maken hoe de vork in de steel zit, zodat de bank wél wil meewerken aan de overstap. Hij plant graag een adviesgesprek met jou. Dit doen we met (beeld)bellen. Woon je in de regio Groningen en Drenthe, dan kan het ook bij je thuis of op kantoor.

Frank Calis
Specialist DSB hypotheken

Snel weten waar je aan toe bent

Bij Hypotheco houden we van aanpakken. Daarom nemen we altijd binnen 24 uur contact met je op.

Vraag een gratis gesprek aan

Of:

 

WhatsApp
(050) 211 27 25

(Jazeker, dit nummer kan je gebruiken met WhatsApp)

Lees meer over besparen op jouw hypotheek

Hypotheek 2023: de veranderingen

Elk jaar zijn de hypotheekregels weer nét iets anders. Maar wat betekent dit voor jou…

Verduurzaam je huis. Waar begin je?

Verduurzamen van je huis. Een super goed idee; je verhoogt je wooncomfort, bespaart o…

3x Waarom onafhankelijk advies?

Wil je een hypotheek, dan heb je twee keuzes: je stapt naar een bank óf naar een onaf…