Onze dienstverlening

 

Hypotheco is een onafhankelijk hypotheekadviesbureau in Groningen en houdt kantoor aan de Rijksstraatweg 18 in Haren.
Wij adviseren particulieren en ondernemers bij financiële vraagstukken en bij het afsluiten van een hypotheek. De ervaren hypotheekadviseurs Marnix Medema, Jeroen van Wolde en Frank Calis helpen je bij het vinden van de beste hypotheek in jouw situatie. Ons hypotheekadvies is volstrekt onafhankelijk. We vergelijken meer dan 30 hypotheekverstrekkers op rente, voorwaarden en verwerkingstijd. Zo kun jij er gerust op zijn dat we het beste aanbod voor je hebben wat past bij jou wensen en persoonlijke situatie.

Je kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor, bij jou thuis, of online met een video-gesprek. Onze klanten wonen hoofdzakelijk Groningen en het noorden van Drenthe. Zit je verder weg? Geen probleem: online komen we er ook wel uit.

 

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Een gratis oriëntatiegesprek
  • Een uitgebreide hypotheekadvies
  • Het aanvragen van een hypotheek
  • Het begeleiden van het hypotheektraject
  • Periodiek contact onderhoud aan je hypotheek gedurende de looptijd


Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de beste hypotheek voor je situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Mocht je nu een vraag hebben die niet direct betrekking heeft op een hypotheek, denk aan scheiden, vermogensopbouw, belastingen. Dan is de kans ook groot dat we je kunnen helpen. Neem gewoon contact op.

Over de dienstverlening van Hypotheco

Hieronder vind je enkele documenten waarin we onze dienstverlening verder toelichten.

Wij hopen dat je door het lezen van deze pagina een goed beeld hebt gekregen van onze dienstverlening. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.