Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


Sinie

★★★★★

21-03-2024

Volledig en professionele wijze geadviseerd. Heb mijn eigen keuzes gemaakt maar hierin heel goed vooraf over ingelicht. Mij geholpen waar kon met zaken uit handen nemen. Ondersteuning geboden bij lastige zaken. Voet heel vertrouwd. Op een persoonlijke manier professioneel ondersteund is denk ik de juiste omschrijving


Anoniem

★★★★

21-03-2024

Gaf duidelijkheid, zette zich in voor mij als klant.


martin

★★★★

18-03-2024

Aangename adviseur die gedegen werkt en actief helpt bij alle data die nodig zijn voor hyp aanvraag.


Niek

★★★★★

29-02-2024

Is geduldig en denkt goed mee. Is kundig en prettig in de omgang.


D

★★★★★

27-02-2024

Snel, duidelijk, meedenkend, prettig in de omgang, gewoon top...


Theo

★★★★★

23-02-2024

Vriendelijk en zeer snel in de communicatie en net als de vorige keer weer top kwaliteit. Zeer tevreden en bedankt voor die snelle afhandeling Marnix!


Hillie Lalkens

★★★★★

15-02-2024

Uitstekende begeleiding voor het regelen van een nieuwe hypotheek. Wij zijn zeer tevreden en blij, met de aankoop van ons nieuwe huis,dat wij dit via Marnix konden regelen.


Alie Tiems

★★★★

09-02-2024

Prima informatie gehad. Reageerde gelijk op mijn vragen. Bereid om ook buiten kantoor tijd afspraak te maken voor het tekenen. Fijn contact gehad.Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?