Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


Joke

★★★★★

30-11-2023

Deskundig, snel, vriendelijk, geeft vertrouwen. Een vijf, verdiend. Groet, Joke en Dick


Jurrie

★★★★★

23-10-2023

Marnix heeft ons van begin tot eind meegenomen in het proces van een hypotheek aanvragen en daarna alles goed regelen. We konden alles vragen tijdens de gesprekken en vragen via de mail werden snel en vakkundig beantwoord. Doordat Marnix mee dacht, hielp, dingen heeft verduidelijkt en eerlijk was hebben wij op een hele prettige manier een grote stap gezet.


Jacob

★★★★★

18-09-2023

Top adviseur die tot het laatste bleef volhouden om het goed voor ons te regelen.


Remko

★★★★★

21-08-2023

Marnix nam ruim de tijd om ons in het gehele proces te begeleiden. Zowel voor het financiële aspect van de hypotheek keuzes als voor wat er verder nog op je af komst en je moet gaan regelen.


Orville

★★★★★

06-08-2023

Heb altijd goed contact met Frank. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Inmiddels mijn derde hypotheek bij hem afgesloten en ben nog steeds erg blij en tevreden met de service van Hypotheco!


Initialen

★★★★★

19-07-2023

Ik had bij Frank een goed gevoel en dat is ook gebleken hij legde alles heel goed uit en heeft me heel goed geholpen. Een huis kopen doe je meestal niet vaak dus een goede begeleiding is erg belangrijk.


Klaas

★★★★★

15-07-2023

Marnix is zeer gedetailleerd, zorgvuldig, discreet en wars van blah blad en neemt de tijd om alles goed uit te leggen in een ontspannen sfeer


Tjissy

★★★★★

14-07-2023

Marnix heeft ons erg goed geholpen. Wij kregen het gevoel dat hij ons echt wou helpen in zowel de beste keuzes maken, als in zelfs het doorsturen van een leuke woning! Hij is duidelijk in zijn advies en geeft zijn eerlijke mening. Ik zou Hypotheco zeker aanraden!Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?