Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


anoniem

★★★★★

06-07-2024

Goed meegedacht over de situatie waarin ik terecht ben gekomen en gekeken wat verstandig was om te doen. Altijd bereikbaar voor overleg.


anoniem

★★★★

01-07-2024

in oktober 2023 en in juni 2024 vonden er gesprekken plaats bij mij aan huis en via video-app.Het uiteindelijke resultaat was een eindadvies wat is uitgewerkt en waarop ik toelichting heb gekregen en heb geaccepteerd voor verdere uitwerking naar de Bank.De afspraken ( ook de dag en uur ) zijn nagekomen.Voor verdere uitleg was het kantoor prima telefonisch te bereiken.Ik geef het cijfer 4 dus prima ( niemand is perfect!)


anoniem

★★★★★

24-05-2024

Persoonlijke benadering. Verstand van zaken. Altijd bereikbaar. Advies op maat.


S.

★★★★★

20-05-2024

- Goed bereikbaar (ook voor vragen). - Denkt echt met je mee - Erg vriendelijk en toegankelijk


JJ

★★★★★

08-05-2024

Fantastisch geholpen. Vakkundig, snel en altijd bereikbaar


Sinie

★★★★★

21-03-2024

Volledig en professionele wijze geadviseerd. Heb mijn eigen keuzes gemaakt maar hierin heel goed vooraf over ingelicht. Mij geholpen waar kon met zaken uit handen nemen. Ondersteuning geboden bij lastige zaken. Voet heel vertrouwd. Op een persoonlijke manier professioneel ondersteund is denk ik de juiste omschrijving


Anoniem

★★★★

21-03-2024

Gaf duidelijkheid, zette zich in voor mij als klant.


martin

★★★★

18-03-2024

Aangename adviseur die gedegen werkt en actief helpt bij alle data die nodig zijn voor hyp aanvraag.Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?