Ontvang het woningaanbod als eerste

Zit je dagelijks op Funda op zoek naar het nieuwste aanbod? Stop hiermee, maak een zoekopdracht aan en het nieuwste woningaanbod stroomt je mailbox binnen.

🔍 Gratis zoekopdracht

Ontvang het woningaanbod als eerste

Zit je dagelijks op Funda op zoek naar het nieuwste aanbod? Stop hiermee, maak een zoekopdracht aan en het nieuwste woningaanbod stroomt je mailbox binnen.

🔍 Gratis zoekopdracht

2023; de woningmarkt is wat afgekoeld. Er is meer aanbod, woningen staan langer te koop én er valt sinds lange tijd weer te onderhandelen over de prijs. Kansen voor jou als koper.

Als eerste weten dat je droomhuis te koop staat?

Hoewel de gekte wat uit de woningmarkt is en huizen langer te koop staan, is er nog steeds meer vraag dan aanbod. Ook zien we dat dat de mooiste huizen nog steeds snel verkopen.

‘De pareltjes verkopen het snelst’

Het is dus nog steeds zaak om bovenop de markt te zitten en snel te schakelen als je wilt slagen op de woningmarkt.

 

Via het platform MijnHuiszaken bieden wij jou direct toegang tot de woningmarkt. Maak via onderstaande knop een gratis zoekopdracht aan en ontdek als eerste welke huizen er voldoen aan jouw zoekprofiel en in de verkoop staan.

 

Ja, ik wil het nieuwste woningaanbod in mijn mailbox
nog vóórdat het op Funda staat!

Om een huis te kunnen kopen is het naast handelen en weten wat je wilt, belangrijk om exact te weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen en wat je maandlasten worden.

In een vrijblijvend gesprek berekenen we wat je maximale hypotheek is en wat je woonlasten worden. Ook informeren we je over je kunt overbieden en of het verantwoord is om te kopen zonder voorbehoud van financiering.

Ook zij moesten snel handelen bij het kopen van een huis

5 Sterren

J.M

02-11-2021 | Groningen

Met het kopen van ons eerste huis heeft Frank ons super geholpen! Frank geeft eerlijk en goed advies en staat altijd voor je klaar. Op vragen of een telefoontje reageert hij heel snel, dat is in deze tijd kopen van een huis wel erg handig en makkelijk. We zijn zeer tevreden en blij dat we Frank als hypotheekadviseur hebben en zullen bij hem terug komen!

5 Sterren

Bjorn van der Weide

02-08-2021| Wagenborgen

Marnix heeft alles vlot en duidelijk voor ons geregeld. Helemaal blij mee. Het was best nog even spannend allemaal, maar het is dankzij de inzet van Marnix gelukt!

5 Sterren

S. Tapilatu

17-02-2021| Haren GN

De tijd en energie die er door Jeroen in is gestopt ook na werktijd en weekenden buiten kantoor uren is uitzonderlijk geweest. Alle vragen die we hadden werden zeer kundig beantwoord en onderbouwd. Het was voor onze situatie zeer lastig om een hypotheek te krijgen, maar Jeroen heeft het met klasse voor elkaar gekregen!