Weer te laat in deze verhitte woningmarkt?

Huizenkopers hebben het niet makkelijk op de woningmarkt. Een leuk huis staat nog maar net op Funda en het is al verkocht. Wij helpen je om er wél tussen te komen.

Weer te laat in deze verhitte woningmarkt?

Huizenkopers hebben het niet makkelijk op de woningmarkt. Een leuk huis staat nog maar net op Funda en het is al verkocht. Wij helpen je om er wél tussen te komen.

Dat de huizenmarkt oververhit is, hoeven we je niet te vertellen. De prijzen stijgen ongekend hard en wie kans wilt maken, moet snel toeslaan. Wij kunnen je hierbij helpen.

Als eerste weten dat je droomhuis te koop staat?

Wie op Funda zoekt, is eigenlijk al te laat: in no time is het maximum aantal bezichtigingen bereikt of is het huis zelfs al verkocht. Daarom moet je er razendsnel bij zijn zodra er een huis in de verkoop komt. Maar hoe kom je daarachter? Makelaars kunnen het aanbod dat op Funda verschijnt van tevoren inzien, nog voordat de huizenzoeker het ziet. Vanaf dat moment plannen ze meteen een bezichtiging. Met onze hulp kun jij dit nu ook!

Via het platform MijnHuiszaken bieden wij jou direct toegang tot de woningmarkt. Maak via onderstaande knop een gratis account aan en ontdek als eerste welke huizen er voldoen aan jouw zoekprofiel en in de verkoop staan.

Ja, ik wil het nieuwste woningaanbod in mijn mailbox
nog vóórdat het op Funda staat!

Ook in het noorden is de woningmarkt oververhit!

De stad Groningen staat al maandenlang op nummer één van de populairste NVM-regio’s in de Funda Index. Met als logisch gevolg dat woningzoekers uitwijken naar plaatsen rondom Groningen. Ook daar worden inmiddels de huizenprijzen opgedreven.

De huizenprijzen zijn ten opzichte van 2020 met 15% gestegen en het einde is nog niet in zicht. Het tekort aan woningen in Nederland is op dit moment circa 300.000 De komende tien jaren moeten er minstens 100.000 huizen per jaar gebouwd worden om het woningtekort op te lossen. Een enorme uitdaging. De markt zal waarschijnlijk nog jaren overspannen blijven.

Toch ben je als huizenzoeker niet volledig kansloos: er komen huizen vrij. Daarom is het belangrijker dan ooit om bovenop het nieuwste aanbod te zitten en goed je financiële (on)mogelijkheden te kennen.

Om een huis te kunnen kopen in deze overspannen markt is het naast handelen en weten wat je wilt, belangrijk om exact te weten wat je financieel kunt. In een vrijblijvend gesprek berekenen we wat je maximale hypotheek is en wat je woonlasten worden. Ook informeren we je over je kunt overbieden en of het verantwoord is om te kopen zonder voorbehoud van financiering.

Ook zij moesten snel handelen bij het kopen van een huis

J.M

02-11-2021 | Groningen

Met het kopen van ons eerste huis heeft Frank ons super geholpen! Frank geeft eerlijk en goed advies en staat altijd voor je klaar. Op vragen of een telefoontje reageert hij heel snel, dat is in deze tijd kopen van een huis wel erg handig en makkelijk. We zijn zeer tevreden en blij dat we Frank als hypotheekadviseur hebben en zullen bij hem terug komen!

Bjorn van der Weide

02-08-2021| Wagenborgen

Marnix heeft alles vlot en duidelijk voor ons geregeld. Helemaal blij mee. Het was best nog even spannend allemaal, maar het is dankzij de inzet van Marnix gelukt!

S. Tapilatu

17-02-2021| Haren GN

De tijd en energie die er door Jeroen in is gestopt ook na werktijd en weekenden buiten kantoor uren is uitzonderlijk geweest. Alle vragen die we hadden werden zeer kundig beantwoord en onderbouwd. Het was voor onze situatie zeer lastig om een hypotheek te krijgen, maar Jeroen heeft het met klasse voor elkaar gekregen!