Tijd voor een volgend koophuis?

Te groot, te klein, dichter bij de stad, meer groen? Wat je reden ook is: je bent toe aan een volgende stap.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Tijd voor een volgend koophuis?

Te groot, te klein, dichter bij de stad, meer groen? Wat je reden ook is: je bent toe aan een volgende stap.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Door de jaren heen veranderen je woonwensen. Daarom is het een goed idee om te kijken of jouw huidige hypotheek nog wel past bij jouw toekomstplannen.

Ga jij je huis verkopen en ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan stroom je door op de woningmarkt (en dat maakt van jou een doorstromer). Met verhuisplannen in zicht, is het een goed moment om te kijken of jouw huidige hypotheek nog wel past. Wil je je hypotheek meenemen naar je nieuwe huis, sluit je een nieuwe hypotheek af, kies je voor een overbruggingshypotheek en hoe zit dat met de overwaarde?

Wist je dat de hypotheekrente op dit moment extreem laag is? Waarschijnlijk lager dan je op je huidige hypotheek betaalt. Dan is het goed mogelijk dat je hypotheeklasten voor een nieuwe woning lager zijn dan wat je nu betaalt.

Verhuisplannen?

Bereken jouw
maximale hypotheek

Peter gaat samenwonen in een nieuw huis

Peter voor zijn nieuwe huis aan de Bilderdijklaan in Haren

"Drie jaar geleden kocht ik mijn eerste huis; een schattig schippershuisje in Groningen. Hypotheco regelde de hypotheek. Ik was toen in loondienst. Nu ik een vriendin heb en we gezinsuitbreiding verwachten wordt het huis te klein. We kopen we samen onze volgende woning. Ondertussen werk ik een jaar als ondernemer in de IT. Dat maakte de situatie complexer, maar dat was gelukkig geen probleem. Door de krappe termijn van financiering moest alles razendsnel gebeuren. Ik zou dat zelf nooit kunnen, maar het is Hypotheco gelukt!"

Ervaringen van andere doorstromers

Francisca

Volgend koophuis | Zuidlaren

Onze hypotheek adviseur Frank heeft ons op een hele fijne manier door het woud van hypotheken en keuzes die je moet maken geleid, met een heel duidelijk en begrijpelijk verhaal. Frank luistert en denk mee en kan zonder onnodige poespas precies vertellen welke keuzes er zijn en wat dat inhoudt. Heel fijn, eigenlijk zou iedereen een Frank nodig hebben voor een hypotheek.

EPD

Volgend koophuis | Groningen

Jeroen heeft ons zeer goed geholpen met het verkrijgen van ons droomhuis. Met het vooraf geven van verschillende scenario’s en hypotheekmogelijkheden voor de aankoop (voor de hoogte van onze toekomstige hypotheek) wisten wij precies wat wij maximaal konden bieden. Jeroen heeft verder alles geregeld met de financier en nu kunnen wij rustig toeleven naar het moment van overdracht van ons nieuwe huis.

Denise

Volgend koophuis | Groningen

Snel schakelen, goed bereikbaar (ongeacht het tijdstip).

De beste keuze voor jouw nieuwe situatie

Net als veel andere doorstromers riep Peter de hulp in van Hypotheco voor het kopen van zijn volgende huis. Kan jij ook hulp gebruiken met de financiering van jouw volgende stap?

Wat doet Hypotheco voor mij?

Jouw persoonlijke situatie bekijken

Iedereen is anders. En dus ook jouw persoonlijke financiële situatie. Wij kijken welke hypotheek het beste bij jou past.

Geldverstrekkers vergelijken

Jij wilt de beste hypotheek, die krijg je. We vergelijken hypotheken van ruim 30 verschillende geldverstrekkers om voor jou de beste deal te vinden.

Weg stress

Wij nemen alle zorgen uit handen en houden je continu op de hoogte van de status van jouw aanvraag.

Duidelijkheid

Aan kleine lettertjes doen wij niet. Je weet precies wat we voor je doen, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wat kost hypotheekadvies?

Bij Hypotheco zijn we super transparant. We werken met een vaste prijs, zodat jij vooraf precies weet wat je gaat betalen. Onze vaste prijs voor jouw situatie is:

€ 2.495

TIP: Wist je dat je de kosten van een hypotheekadviseur in één keer mag aftrekken voor de inkomstenbelasting van dat jaar?

Kies jouw hypotheekadviseur

Wil jij met ons aan de slag? Dan wordt Jeroen, Marnix of Frank jouw vaste aanspreekpunt. Zij plannen graag een adviesgesprek met jou op kantoor in Haren of bij je thuis (in de regio Groningen en Drenthe). Woon je ergens anders in Nederland? Geen probleem, dan kunnen we je ook telefonisch, per mail of met behulp van videobellen helpen.

Frank Calis

Jeroen van Wolde

Marnix Medema

Tip: Hypotheco helpt je bij het kopen van je volgende huis

Huizenkopers hebben het niet makkelijk op de woningmarkt. Een leuk huis staat nog maar net op Funda of het is al verkocht. Maar wij kunnen je helpen. Maak een gratis account aan voor MijnHuiszaken en krijg direct het nieuwste aanbod in je mailbox.

Lees meer over het kopen van jouw volgende huis

3x Waarom onafhankelijk advies?

Wil je een hypotheek, dan heb je twee keuzes: je stapt naar een bank óf naar een onaf

Lagere energierekening met hypotheek

Muren isoleren, driedubbele beglazing, zonnepanelen op je dak of een warmtepomp: je h

Nieuwbouwhypotheek: 7x dit moet je weten

Ben je van plan om een nieuwbouwhuis te kopen? Dan is het goed om te weten dat je hyp