Tijd voor een volgend koophuis?

Te groot, te klein, dichter bij de stad, meer groen? Wat je reden ook is: je bent toe aan een volgende stap.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Tijd voor een volgend koophuis?

Te groot, te klein, dichter bij de stad, meer groen? Wat je reden ook is: je bent toe aan een volgende stap.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Door de jaren heen veranderen je woonwensen. Daarom is het een goed idee om te kijken of jouw huidige hypotheek nog wel past bij jouw toekomstplannen.

Ga jij je huis verkopen en ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan stroom je door op de woningmarkt (en dat maakt van jou een doorstromer). Met verhuisplannen in zicht, is het een goed moment om te kijken of jouw huidige hypotheek nog wel past. Wil je je hypotheek meenemen naar je nieuwe huis, sluit je een nieuwe hypotheek af, kies je voor een overbruggingshypotheek en hoe zit dat met de overwaarde?

Wordt het tijd voor een groter huis met een extra slaapkamer, grote woonkeuken of toch die werkkamer? Misschien ben je klaar met je hoge energierekening en kijk je naar een energiezuinig nieuwbouwhuis?

Verhuisplannen?

Bereken jouw
maximale hypotheek

Tip: Maak een gratis zoekopdracht aan!

Hypotheco helpt je bij het kopen van je volgende huis

Hoewel de huizenmarkt wat tot rust is gekomen, is er nog veel vraag. De mooist huizen zijn als eerste weg. Maar wij kunnen je helpen. Maak een gratis zoekopdracht aan en krijg direct het nieuwste woningaanbod in je mailbox.

Peter gaat samenwonen in een nieuw huis

Peter M Peter voor zijn nieuwe huis aan de Bilderdijklaan in Haren

"Drie jaar geleden kocht ik mijn eerste huis; een schattig schippershuisje in Groningen. Hypotheco regelde de hypotheek. Ik was toen in loondienst. Nu ik een vriendin heb en we gezinsuitbreiding verwachten wordt het huis te klein. We kopen we samen onze volgende woning. Ondertussen werk ik een jaar als ondernemer in de IT. Dat maakte de situatie complexer, maar dat was gelukkig geen probleem. Door de krappe termijn van financiering moest alles razendsnel gebeuren. Ik zou dat zelf nooit kunnen, maar het is Hypotheco gelukt!"

Ervaringen van andere doorstromers

5 Sterren

Jan-Willem

08-12-2022 | Volgend koophuis

Dit is mijn 2e woning via Frank en krijg altijd een goed advies. Duidelijke en heldere uitleg over de keuzes die er zijn. Goed bereikbaar en handelt snel.

5 Sterren

Monica

21-10-2022 | Volgend koophuis

Frank Calis heeft mij heel goed geholpen bij het aanvragen en regelen van mijn hypotheek. Alles is van tevoren goed uitgelegd en besproken. Omdat je zelf niet dagelijks een nieuwe hypotheek moet aanvragen, is het fijn dat iemand, die hier alles van weet, je uitlegt waar je allemaal rekening mee moet houden, en je helpt om een goede keuze te maken.

5 Sterren

J.atteMa

31-11-2022 | Volgend koophuis

Zeer behulpzame empathische slimme hypotheekadviseur die je de gang van zaken over alles kan uitleggen en informeren. Zeker een aanrader

De beste keuze voor jouw nieuwe situatie

Net als veel andere doorstromers riep Peter de hulp in van Hypotheco voor het kopen van zijn volgende huis. Kan jij ook hulp gebruiken met de financiering van jouw volgende stap?

Wat doet Hypotheco voor mij?

Berekenen

Jouw persoonlijke situatie bekijken

Iedereen is anders. En dus ook jouw persoonlijke financiële situatie. Wij kijken welke hypotheek het beste bij jou past.

30+

Geldverstrekkers vergelijken

Jij wil de beste hypotheek, die krijg je. Wij vergelijken hypotheken van ruim 30 verschillende geldverstrekkers om voor jou de beste deal te vinden.

Weg Stress

Weg stress

Wij nemen alle zorgen uit handen en houden je continu op de hoogte van de status van jouw aanvraag.

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Aan kleine lettertjes doen wij niet. Je weet precies wat we voor je doen, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wat kost hypotheekadvies?

Bij Hypotheco zijn we super transparant. We werken met een vaste prijs, zodat jij vooraf precies weet wat je gaat betalen. Onze vaste prijs voor jouw situatie is:

€ 2.495

Ben je ondernemer? Dan heeft je hypotheekaanvraag meer aandacht nodig en betaal je € 500 extra.

Jeroen Met Klant

TIP: Wist je dat je de kosten van een hypotheekadviseur in één keer mag aftrekken voor de inkomstenbelasting van dat jaar?

Kies jouw hypotheekadviseur

Wil jij met ons aan de slag? Dan wordt Frank, Jeroen of Marnix jouw vaste aanspreekpunt. Zij plannen graag een adviesgesprek met jou in op kantoor in Haren of bij jou thuis (in de regio Groningen en Drenthe).

Frank2023

Frank Calis

Jeroen2023

Jeroen van Wolde

Marnix2023

Marnix Medema

Lees meer over het kopen van jouw volgende huis

3x Waarom onafhankelijk advies?

Wil je een hypotheek, dan heb je twee keuzes: je stapt naar een bank óf naar een onaf

Actuele hypotheekrente

Heb je een geweldig huis gezien of wil je besparen op je huidige hypotheek? Wat je re

Nieuwbouwhypotheek: 7x dit moet je weten

Ben je van plan om een nieuwbouwhuis te kopen? Dan is het goed om te weten dat je hyp