Spannend hè? Je eerste huis kopen

Het is natuurlijk een grote stap en er komt veel op je af. Wat zijn de mogelijkheden en welke hypotheek past het best bij jouw situatie?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Spannend hè? Je eerste huis kopen

Het is natuurlijk een grote stap en er komt veel op je af. Wat zijn de mogelijkheden en welke hypotheek past het best bij jouw situatie?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Natuurlijk wil je gelijk weten hoeveel je maximaal kunt lenen. De hoogte van jouw hypotheek is afhankelijk van een aantal factoren. Heb je een studieschuld? Misschien heb je wel recht op een starterslening. Ook kun je kiezen uit verschillende hypotheekvormen, zoals een annuïteiten- of lineaire hypotheek.

Begint het je te duizelen? Logisch, het zijn ook veel afwegingen die je moet maken. We denken graag met je mee en nemen jouw hele financiële situatie onder de loep. Je wilt natuurlijk onbezorgd in jouw toekomstige huis blijven wonen als je ziek of werkloos wordt. En hoe zit dat als er een kindje op komst is? Dat zijn belangrijke zaken die we ook met je bespreken.

Huur je nog?

Bereken je startershypotheek

Tip: Maak een gratis zoekopdracht aan!

Hypotheco helpt je bij het kopen van je eerste huis

Hoewel de huizenmarkt wat tot rust is gekomen, is er nog veel vraag. De mooist huizen zijn als eerste weg. Maar wij kunnen je helpen. Maak een gratis zoekopdracht aan en krijg direct het nieuwste woningaanbod in je mailbox.

Ervaringen van andere starters

5 Sterren

J. Attema

03-11-2022 | Startershypotheek | Haren GN

Zeer behulpzame empathische slimme hypotheekadviseur die je de gang van zaken over alles kan uitleggen en informeren. Zeker een aanrader

5 Sterren

Dennis en Liesbeth

15-10-2022 | Startershypotheek | Groningen

Frank heeft ons begeleid bij het kopen van ons eerste huis. Al vanaf het eerste gesprek wisten we dat het goed zat. We kregen een uitgebreide uitleg over het proces. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden.
Een eerste huis kopen is altijd spannend. Frank heeft ons het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen. Dat kwam mede door zijn deskundigheid, maar zeker ook door zijn persoonlijke interesse en enthousiasme. We willen je heel erg bedanken Frank en komen bij ons tweede huis zeker bij je terug! Dikke pluim.

5 Sterren

Mulder

23-06-2022 | Startershypotheek | Groningen

Fijne no-nonsens communicatie. Helder, eerlijk en duidelijk. Snelle bereikbaarheid en snelle actie. Erg blij met het contact

Een belangrijke keuze voor de toekomst

Net als veel andere starters riep Sander de hulp in van Hypotheco om zijn eerste huis te kopen. Kan jij ook hulp gebruiken met het maken van de beste keuze?

Wat doet Hypotheco voor mij?

Berekenen

Jouw persoonlijke situatie bekijken

Iedereen is anders. En dus ook jouw persoonlijke financiële situatie. Wij kijken welke hypotheek het beste bij jou past.

30+

Geldverstrekkers vergelijken

Jij wil de beste hypotheek, die krijg je. Wij vergelijken hypotheken van ruim 30 verschillende geldverstrekkers om voor jou de beste deal te vinden.

Weg Stress

Weg stress

Wij nemen alle zorgen uit handen en houden je continu op de hoogte van de status van jouw aanvraag.

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Aan kleine lettertjes doen wij niet. Je weet precies wat we voor je doen, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wat kost hypotheekadvies?

Als starter krijg jij € 300 korting op onafhankelijk hypotheekadvies van Hypotheco. Goed om te weten: met een gunstige hypotheek verdien je zo’n hypotheekadvies zo terug.

€ 2.495

€ 2.195

Ben je ondernemer? Dan heeft je hypotheekaanvraag meer aandacht nodig en betaal je € 500 extra.

Jeroen Met Klant

TIP: Wist je dat je de kosten van een hypotheekadviseur in één keer mag aftrekken voor de inkomstenbelasting van dat jaar?

Kies jouw hypotheekadviseur

Wil jij met ons aan de slag? Dan wordt Frank, Jeroen of Marnix jouw vaste aanspreekpunt. Zij plannen graag een adviesgesprek met jou in op kantoor in Haren of bij jou thuis (in de regio Groningen en Drenthe).

Frank2023

Frank Calis

Jeroen2023

Jeroen van Wolde

Marnix2023

Marnix Medema

Lees meer over het kopen van je eerste huis

Hypotheek voor arts of AIOS

Arts in opleiding? Tóch zijn er voor jouw mogelijkheden voor een hypotheek.

Hypotheek & een studieschuld

Wil je een huis kopen, maar heb je een studieschuld? Dan heeft dat invloed op ...

Hypotheekrentes vergelijken

Heb je een geweldig huis gezien of wil je besparen op je huidige hypotheek? Wat je...