Spannend hè? Je eerste huis kopen

Het is natuurlijk een grote stap en er komt veel op je af. Wat zijn de mogelijkheden en welke hypotheek past het best bij jouw situatie?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Spannend hè? Je eerste huis kopen

Het is natuurlijk een grote stap en er komt veel op je af. Wat zijn de mogelijkheden en welke hypotheek past het best bij jouw situatie?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Natuurlijk wil je gelijk weten hoeveel je maximaal kunt lenen. De hoogte van jouw hypotheek is afhankelijk van een aantal factoren. Heb je een studieschuld? Misschien heb je wel recht op een starterslening. Ook kun je kiezen uit verschillende hypotheekvormen, zoals een annuïteiten- of lineaire hypotheek.

Begint het je te duizelen? Logisch, het zijn ook veel afwegingen die je moet maken. We denken graag met je mee en nemen jouw hele financiële situatie onder de loep. Je wilt natuurlijk onbezorgd in jouw toekomstige huis blijven wonen als je ziek of werkloos wordt. En hoe zit dat als er een kindje op komst is? Dat zijn belangrijke zaken die we ook met je bespreken.

Huur je nog?

Bereken je startershypotheek

Ervaringen van andere starters

Elise

Startershypotheek | Haren GN

Na al een eerste gesprek bij de bank te hebben gehad, toch de keuze gemaakt om ons bij het kopen van ons eerste huis voor de hulp van Hypotheco te kiezen. We hebben geen moment spijt gehad van deze keuze, altijd super vriendelijk ontvangen, gezellige gesprekken en een goed advies wat helemaal bij onze toekomst gaat passen.

Jessica

Startershypotheek | Groningen

Vlotte afhandeling en snelle reacties op vragen etc. Duidelijke uitleg en advies.

Sander V

Startershypotheek | Assen

Op safari met Frank. We zijn via goede vrienden terecht gekomen bij Frank. Geen idee wat ons te wachten stond in ons eerste 'hypotheek jungle'. De aanpak van (Indiana) Frank is duidelijk vanaf het eerste moment, we hadden veel vragen die allemaal direct en kundig werden beantwoord. Frank komt zijn afspraken altijd na, we hebben hem leren kennen als een betrouwbare gids en prettig persoon; eerlijk en transparant. Geen dubbele bodems en geheime gangen, wel die glimmende blauwe steen op het eind: een maatwerk hypotheek met prima rente en dito voorwaarden.

Een belangrijke keuze voor de toekomst

Net als veel andere starters riep Sander de hulp in van Hypotheco om zijn eerste huis te kopen. Kan jij ook hulp gebruiken met het maken van de beste keuze?

Wat doet Hypotheco voor mij?

Jouw persoonlijke situatie bekijken

Iedereen is anders. En dus ook jouw persoonlijke financiële situatie. Wij kijken welke hypotheek het beste bij jou past.

Geldverstrekkers vergelijken

Jij wilt de beste hypotheek, die krijg je. We vergelijken hypotheken van ruim 30 verschillende geldverstrekkers om voor jou de beste deal te vinden.

Weg stress

Wij nemen alle zorgen uit handen en houden je continu op de hoogte van de status van jouw aanvraag.

Duidelijkheid

Aan kleine lettertjes doen wij niet. Je weet precies wat we voor je doen, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wat kost hypotheekadvies?

Als starter krijg jij € 500 korting op onafhankelijk hypotheekadvies van Hypotheco. Goed om te weten: met een gunstige hypotheek verdien je zo’n hypotheekadvies zo terug.

€ 2.495

€ 1.995

TIP: Wist je dat je de kosten van een hypotheekadviseur in één keer mag aftrekken voor de inkomstenbelasting van dat jaar?

Kies jouw hypotheekadviseur

Wil jij met ons aan de slag? Dan wordt Jeroen, Marnix of Frank jouw vaste aanspreekpunt. Zij plannen graag een adviesgesprek met jou in op kantoor in Haren of bij jou thuis (in de regio Groningen en Drenthe).

Frank Calis

Jeroen van Wolde

Marnix Medema

Tip: Hypotheco helpt je bij het kopen van je eerste huis

Huizenkopers hebben het niet makkelijk op de woningmarkt. Een leuk huis staat nog maar net op Funda of het is al verkocht. Maar wij kunnen je helpen. Maak een gratis account aan voor MijnHuiszaken en krijg direct het nieuwste aanbod in je mailbox.

Lees meer over het kopen van je eerste huis

Hypotheek afsluiten in 5 stappen

Een hypotheek sluit je niet zomaar af. Lees hier hoe het werkt.

Hypotheek & een studieschuld

Wil je een huis kopen, maar heb je een studieschuld? Dan heeft dat invloed op ...

Hypotheekrentes vergelijken

Heb je een geweldig huis gezien of wil je besparen op je huidige hypotheek? Wat je...