Oversluiten

Zit je al een tijdje bij je hypotheekverstrekker, en vraag jij je af of het niet goedkoper kan? 
Je kan overwegen om te gaan oversluiten. Zelfde huis, andere hypotheek. Oversluiten kan de moeite waard zijn: afhankelijk van je situatie zou je veel euro’s kunnen besparen elke maand. Waarom, hoe en wat het je op kan leveren lees je hier.

lees meer

Hypotheek voor ondernemers

Ben je ondernemer en wil je een hypotheek afsluiten?
Lastig, maar zeker niet onmogelijk....lees meer

Financier energie besparende maatregelen

Je bent overtuigd en wilt aan de slag met energie besparen en verduurzamen. Maar waar betaal je het van? Gelukkig zijn er verschillende financieringsmogelijkheden.

lees meer

Opeet Hypotheek

Heeft u de AOW-leeftijd bereikt? En is uw huis meer waard dan uw hypotheek? Met de Overwaarde Hypotheek gebruikt u uw overwaarde, zonder dat uw maandlasten omhoog gaan. En u kunt gewoon in uw huis blijven wonen. Handig als u uw (klein)kinderen wilt helpen, uw huis wilt verbouwen zodat u er langer zelfstandig kunt wonen of uw pensioen wilt aanvullen.

lees meer

Seniorenhypotheek

Voor ouderen wordt het steeds eenvoudiger om een hypotheek te krijgen...

lees meer

Startershypotheek

Gaat je binnenkort je eerste eigen huis kopen? Dan ben je een starter op de huizenmarkt. Voor starters gelden in principe dezelfde regels als voor ‘doorstromers’, maar toch zijn er een paar extra mogelijkheden als je je intrede doet op de huizenmarkt.

lees meer

Huis verduurzamen: waar begin je?

Je wilt je huis verduurzamen. Maar waar begin je? Isoleren, zonnepanelen of slimme thermostaat? En wat levert het op? In dit artikel helpen wij je graag op weg!

lees meer