Je woning verbouwen

Dakkapel, nieuwe keuken, of toch een uitbouw zodat je ruimer woont?

Vraag een eerste gratis gesprek aan

Je woning verbouwen

Dakkapel, nieuwe keuken, of toch een uitbouw zodat je ruimer woont?

Vraag een eerste gratis gesprek aan

Wil je verbouwen, maar heb je niet genoeg geld op je spaarrekening staan? Je kunt je verbouwing ook op andere manieren financieren.

Dat verbouwen geld kost, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Maar het is wel goed om te weten welke mogelijkheden er zijn om zo’n verbouwing te betalen. Zo kan je voor een tweede hypotheek kiezen, je hypotheek oversluiten of een doorlopend krediet afsluiten. Laat je eerst goed adviseren voordat je een keuze maakt. Een hypotheekadviseur kan precies voor je uitrekenen wat voor jou de meest gunstige optie is.

Verbouwplannen?

Bereken je hypotheek

Peter en Francisca kozen voor een verbouwingshypotheek

Peter Francisca Francisca en Peter zijn druk bezig met klussen. Het is een enorm bouwproject, maar ze kunnen niet wachten om in hun houten huis te wonen.

“Na vier jaar zoeken liepen we tegen ons droomhuis aan: een wit houten huis, middenin het bos van Zeegse. Omdat Frank van Hypotheco de hypotheek van ons vorige huis had geregeld, besloten we hem weer te bellen. Aan het huis moest nogal wat gebeuren. We moesten isoleren, muren uitbreken, de badkamer en een trap verplaatsen. Frank heeft ons bijgestaan en kon in begrijpelijke taal uitleggen wat voor ons de beste verbouwingshypotheek was. Zonder hem was dit nooit gelukt.”

Ervaringen van andere verbouwers

5 Sterren

Yvonne

20-05-2022 | Verbouwhypotheek| Groningen

Deskundig, to-the-point en prima vent! Alles goed en snel geregeld.

5 Sterren

Dominique

02-09-2022 | Verbouwhypotheek| Haren Gn

Inmiddels meerdere keren samen met Hypotheco en Jeroen een financiering geregeld en zijn wederom heel tevreden over het advies en de manier waarop alles is verlopen. Jeroen en collega's denken mee, zijn creatief en doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Ze zijn adequaat en zitten er bovenop. Heel fijn, je kunt op hem en Hypotheco bouwen.

5 Sterren

Nelleke

20-05-2022 | Verbouwhypotheek| Groningen

Jeroen heeft verstand van zaken en ik vind het fijn dat hij meedenkt. Communicatie verliep snel en soepel. Hij heeft alles keurig uitgelegd, uitgezocht en geregeld!

Een belangrijke keuze voor de toekomst

Heb jij net als Francisca en Peter verbouwplannen? De hypotheekadviseurs van Hypotheco helpen je graag bij het maken van de beste keuze

Wat doet Hypotheco voor mij?

Berekenen

Jouw persoonlijke situatie bekijken

Iedereen is anders. En dus ook jouw persoonlijke financiële situatie. Wij kijken welke hypotheek het beste bij jou past.

30+

Geldverstrekkers vergelijken

Jij wil de beste hypotheek, die krijg je. Wij vergelijken hypotheken van ruim 30 verschillende geldverstrekkers om voor jou de beste deal te vinden.

Weg Stress

Weg stress

Wij nemen alle zorgen uit handen en houden je continu op de hoogte van de status van jouw aanvraag.

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Aan kleine lettertjes doen wij niet. Je weet precies wat we voor je doen, zonder vervelende verrassingen achteraf.

Wat kost hypotheekadvies?

Als bestaande klant krijg jij € 300 korting op onafhankelijk hypotheekadvies van Hypotheco. Goed om te weten: met een gunstige hypotheek verdien je zo’n hypotheekadvies zo terug.

€ 2.495

€ 2.195

Ben je ondernemer? Dan heeft je hypotheekaanvraag meer aandacht nodig en betaal je € 500 extra.

Jeroen Met Klant

TIP: Wist je dat je de kosten van een hypotheekadviseur in één keer mag aftrekken voor de inkomstenbelasting van dat jaar?

Kies jouw hypotheekadviseur

Wil jij met ons aan de slag? Dan wordt Frank, Jeroen of Marnix jouw vaste aanspreekpunt. Zij plannen graag een adviesgesprek met jou in op kantoor in Haren of bij jou thuis (in de regio Groningen en Drenthe).

Frank2023

Frank Calis

Jeroen2023

Jeroen van Wolde

Marnix2023

Marnix Medema

Lees meer over hypotheken

Hypotheek afsluiten in 5 stappen

Een hypotheek sluit je niet zomaar af. Lees hier hoe het werkt.

3x Waarom onafhankelijk advies?

Wil je een hypotheek, dan heb je twee keuzes: je stapt naar een bank óf naar een ...

Actuele hypotheekrente

Heb je een geweldig huis gezien of wil je besparen op je huidige hypotheek?