• darkblurbg
  • darkblurbg

Eerste huis
kopen

€ 1.995

Plan afspraak

Volgende huis kopen

€ 2.495

Plan afspraak

Hypotheek oversluiten

€ 2.495

Plan afspraak

Verhuur hypotheek

€ 2.495

Plan afspraak

✓ 100% onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk en adviseren in en bemiddelen voor meer dan 30 banken en geldverstrekkers. Zo kunnen we net die partij uitzoeken die het beste bij jou persoonlijke situatie past; de beste voorwaarden tegen de scherpste rente.

 

✓ duidelijkheid vooraf

Veel hypotheekadviseurs werken met een richtbedrag voor advies en bemiddeling waardoor je bij het intakegesprek pas hoort wat de precieze kosten worden. Bij Hypotheco zijn we transparant en weet je vóóraf wat je gaat betalen. Geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf.

✓ all-in prijs

Bij een hypotheek komt veel kijken; het is een impactvol en complex product. Bij een goed hypotheekadvies houden wij onder andere rekening met fiscaliteit, de risico’s van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiden en overlijden.
Het afsluiten van een verzekering om deze risico’s op te vangen is bij ons gratis! Dit in tegenstelling tot veel collega’s van ons waar je voor een dergelijke verzekering soms wel € 250 per stuk betaalt. Ook voor het regelen van de bankgarantie rekenen wij niets extra.

✓ inclusief verduurzamen

Vanzelfsprekend helpen we je als Hypotheco met het verduurzamen van je huis.
Door onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van alle verschillende mogelijkheden en regelingen, leningen en subsidies die er beschikbaar zijn.

Vergelijk Hypotheco

Ondernemer

Sta je ingeschreven als ondernemer bij de Kamer van Koophandel?  Dan heeft je hypotheekaanvraag meer aandacht nodig. Er is meer informatie nodig om je financiële positie te kunnen beoordelen. Ook bij de geldverstrekker is vaak een uitgebreider acceptatietraject van toepassing. Uiteraard willen we jou als ondernemer ook al onze aandacht geven. Voor ondernemers rekenen we € 500 extra.

Daarnaast verplicht een aantal geldverstrekkers een Inkomensverklaring Ondernemers te laten opstellen door een van de volgende externe rekenexperts:

De tarieven voor een Inkomensverklaring zijn vanaf € 225 excl. Btw.
Bij niet alle banken is de Inkomensverklaring verplicht. Met onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening kunnen wij vaak prima een inschatting maken van jou zakelijk inkomen en kunnen we je de kosten van een extern bureau besparen. Banken waar de Inkomensverklaring niet verplicht is, zijn onder andere: ABN-AMRO, BLG, Florius, ING en Rabobank.


Maatwerk

Heb je specifieke wensen? Geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden, er kan veel.
Onder meer bij de volgende situaties is er mogelijk een aanvullend tarief van toepassing. 

  • Buitenlands inkomen
  • Expats
  • Meer dan 3 beleggingspanden
  • Startend ondernemer
  • Hypotheekaanvraag die niet voldoet aan de Gedragscode Hypothecaire Financieringen, maar toch te onderbouwen is als verantwoord
  • Zelfbouw, CPO

Uurtarief

Onze tarieven zijn gebaseerd op een uurtarief van € 95 excl Btw.

Belastingvoordeel en Btw-vrijstelling

Sluit je een hypotheek voor je eigen woning (ofwel een eigenwoningschuld) dan zijn onze kosten aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Verder zijn de kosten voor hypotheekadvies vrijgesteld van Btw.

Dienstverleningsdocument

Kijk hier voor onze dienstenwijzer, dienstverleningsdocument en algemene voorwaarden.

Onze 30+ geldverstrekkers