Onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen en Haren

Wij regelen de beste hypotheek voor jouw toekomst

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen en Haren

Wij regelen de beste hypotheek voor jouw toekomst

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Hypotheekadvies nodig? Dan ben je bij Hypotheco aan het juiste adres. Als onafhankelijke no-nonsense hypotheekadviseur in de regio Groningen en Haren weten we als geen ander wat er in de markt én de regio speelt.

Onafhankelijk hypotheekadvies Groningen

Je sluit natuurlijk niet elke dag ‘even’ een hypotheek af. Daarom is het verstandig om je goed te laten adviseren door een hypotheekadviseur die jou gidst door de jungle van hypotheekwereld. Als onafhankelijke adviseurs vergelijken we meer dan dertig geldverstrekkers om de beste deal te vinden. We leggen je in begrijpelijke taal uit wat we voor je doen en vertellen je stap voor stap waar je voor tekent. Dat alles tegen een duidelijke vaste prijs. 

Waarom een hypotheekadviseur?

Icoon Seo Groningen Onafhankelijk

Onafhankelijk, dus meer keuze

Wij vergelijken meer dan 30 geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te vinden.

Icoon Seo Groningen Begrijpelijketaal

Begrijpelijke taal

Je weet precies waar je voor kiest en waar je voor tekent.

Weg Stress

Zorgen uit handen

Wij loodsen je door het hypotheekproces, zodat jij rustig achterover kan zitten.

Icoon Seo Groningen Vaste Prijs

Vaste prijs

Geen nare verassingen achteraf. wij werken met een duidelijke vaste prijs.

Hypotheekadvies Groningen

én voor de rest van Nederland!

Hypotheco begon in 2017 in Groningen. Daarna verhuisden we naar de Rijksstraatweg in Haren, waar je ons nog steeds kunt vinden. Natuurlijk werken we veel in gemeenten die vlakbij liggen, zoals Aa en Hunze, Assen, Hoogezand-Sappemeer, Leek en Noordenveld.

We helpen je ook graag als je niet in de buurt woont.
Hoe? Wij (video)bellen met onze klanten van Rotterdam tot Enschede en van Groningen tot Maastricht.
Het maakt ons niet uit waar je woont of wilt wonen.

Onze Hypotheekadviseurs

Marnix

Financieel Planner
06 237 518 28 | Mail Marnix

Als financieel planner (FFP) adviseert Marnix veel ondernemers. Zelf heeft hij de afgelopen jaren in een aantal huizen geïnvesteerd die hij nu verhuurd. Als ervaringsdeskundige kan hij je alles vertellen over verhuurhypotheken. In zijn vrije tijd drinkt hij graag een biertje met vrienden in één van de mooie cafés in zijn woonplaats Groningen.


       

Jeroen

Erkend Hypotheekadviseur
06 413 060 96 | Mail Jeroen

Jeroen komt uit een echt ondernemersgezin. Na 17 jaar voor ING te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws. Bij Hypotheco kan hij zijn brede expertise inzetten en geen hypotheekaanvraag is te ingewikkeld voor hem. Scheiding? Ondernemer? Beleggingspand? Geen probleem, Jeroen regelt het. Jeroen woont samen met zijn vriendin en dochtertje in Haren. In het weekend eet hij graag een hapje eten met vrienden of staat hij op de squashbaan.


       

Frank

Erkend Hypotheekadviseur
06 510 272 63 | Mail Frank

Frank verhuisde in 2009 van Groningen naar Zuidlaren, waar hij een jarendertigwoning compleet heeft verbouwd. Of je nu een huis wilt kopen of graag van lagere wilt genieten: Frank vindt de beste oplossing. Hij is volledig thuis in de voorwaarden van vrijwel alle banken en de NHG. Als vader van drie kinderen is hij altijd in de weer. Maar druk of niet: je mag Frank áltijd bellen. In het weekend blaast hij vaak stoom af in het bos. Even hardlopen, een rondje met de hond of op pad met de mountainbike.


       

Pijlen Geheel
Team Hypotheco Website Over Ons
Team Mobiel 1X

Beste hypotheek in Groningen en omstreken

Zoek je een hypotheekadviseur in Groningen en omstreken? Dan ben je bij Hypotheco aan het juiste adres. Wij zijn op de hoogte van de laatste regels, duiken graag in complexe materie en rusten niet totdat we een hypotheek tot in de kleinste details rond hebben gekregen. Of je nu starter bent of doorstromer, in loondienst bent of zzp’er, gaat scheiden of met pensioen gaat. Wij geloven dat er altijd een passende hypotheek is voor jouw situatie.

 

Wonen en leven in Groningen

Er gaat niets boven Groningen, zeggen ze. Dat klopt. Want in Groningen is er altijd wat te doen. Op de Grote Markt, met de Martinitoren, is het goed toeven op één van de vele terrassen. Daaromheen vind je talloze winkels, leuke restaurants en verborgen hofjes. Struin langs de oude pakhuizen van het Hoge en het Lage der Aa, één van de meest gefotografeerde plekken van Groningen, of zoek de rust op net buiten de stad. Je bent namelijk zó bij het Paterswolsemeer. 

Wonen in Groningen betekent wonen met ontzettend veel mogelijkheden. Of je nu in de binnenstad wilt wonen, of net daarbuiten. Wil jij een huis in Groningen, of in Haren en omstreken kopen? Maak dan een afspraak met Marnix, Jeroen of Frank: de hypotheekadviseurs van Hypotheco. Als geboren en getogen Groningers kennen zij de markt en de regio als geen ander. Zij vertellen jou graag meer over jouw financiële mogelijkheden. 

Kortom:

Groningen, een mooie stad om in te wonen!

Ons kantoor

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

+ 's avonds op afspraak

Pand 1X

Bezoek en contact