• darkblurbg

Een huis kopen is leuk!

En als je maar goede begeleiding krijgt bij het regelen van de hypotheek, hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn als je misschien denkt.


Wij – Jeroen van Wolde en Frank Calis – zien het als een uitdaging om jou van het beste advies te voorzien en je zo goed mogelijk te begeleiden. In welke situatie je ook zit. We hebben het dan over hypotheekadvies, maar ook over financieel advies. Met beide ruim 15 jaar ervaring bij een bank zijn we hier namelijk helemaal in thuis.

Onafhankelijk advies

Dat is wat je van ons krijgt. Anders dan bij een bank (waar je maar 1 offerte ontvangt), vergelijken wij meer dan 30 geldverstrekkers en banken met elkaar op rente en voorwaarden. Zodat we de beste en dus meestal meest voordelige keuze voor jouw specifieke situatie kunnen voorleggen. Uiteraard leggen we alles goed uit en zorgen we ervoor dat alle administratieve ‘rompslomp’ geregeld is. Zo hoef jij er niet wakker van te liggen!

Energiezuinig huis

Dat kan interessanter zijn dan je denkt en daarom nemen we dit onderwerp altijd mee in ons advies. Wanneer je investeert in energiezuinige maatregelen (denk aan isoleren en dubbelglas), gaat je energierekening namelijk flink omlaag. Bovendien zijn er (subsidie)regelingen waar je gebruik van kunt maken, wordt je huis meer waard met een beter energielabel én ben je bewust met het milieu bezig. Doen dus! We kunnen je alles vertellen over het meenemen van deze energiebesparende maatregelen bij de aankoop, verbouwing of herfinanciering van je huis. Omdat wij vinden dat bijdragen aan een duurzame wereld belangrijk is, betaal je niks voor deze extra dienstverlening.

Kennis maken?

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Vrijblijvend is ook écht vrijblijvend – geen addertjes en jíj beslist of je na kennismaking verder met ons in gesprek wilt

Het team

Jeroen van Wolde

Jeroen van Wolde

Erkend Financieel Adviseur

De stap naar een eigen bedrijf was voor Jeroen in 2016 een logische na 17 jaar ING; komend uit een ondernemersgezin en met een vriendin met een succesvol bedrijf in de zorg. Er is geen hypotheekaanvraag te ingewikkeld voor hem (scheiding? ondernemer? beleggingspand? You name it. Hij red zich er mee!). Jeroen woont in Haren en is trotse vader van een prachtige dochter Roos van 4. In zijn vrije tijd slaat hij een balletje op de squashbaan, drinkt hij een biertje met vrienden of doet wat leuks met zijn gezin.

Frank Calis

Frank Calis

Erkend Financieel Adviseur

Naast het dagelijks adviseren van onze klanten is Frank druk in de weer met onze bedrijfsvoering en IT (zodat we de juiste dingen doen en vooral lol hebben). Ook Frank heeft zijn roots bij de ING liggen waar hij Jeroen heeft leren kennen. Frank woont in Zuidlaren, woont samen met Renske en hun 3 kinderen. In zijn vrije tijd racet hij op zijn mountainbike door de bossen van noord Drenthe, doet aan fitness en crossfit. In het weekeind is hij vaak te vinden langs het hockey- of voetbalveld waar hij zijn kids aanmoedigt.

Gracia Sanders

Receptie en administratie

Gracia is hét zonnestraaltje van ‘Huize Wildervanck’.
Het bedrijvenverzamelgebouw waar wij, samen met van Brederode Financieel Adviseurs, AJH de Bruijn Assurantiën en Pensioenservice Noord zijn gevestigd. Gracia onthaalt je altijd met een grote glimlach. Ze doet er alles aan om onze klanten blij te maken. Verder is het ook nog eens een kei in administratie. Een top-combinatie!