Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Klantbeoordeling:

9,9 Bekijk alle 101 reviews

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Klantbeoordeling:

9,9 Bekijk alle 101 reviews

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


P.B,

★★★★★

02-03-2021

Wij zijn netjes en vlot geholpen, met goed advies en een pasende hypotheek. De adviseur heeft ons op een duidelijke manier per stap door het proces geholpen.


Marieke

★★★★★

19-02-2021

Top! Goed contact, snel reactie en eea geregeld passend bij mijn wensen.


S. Tapilatu

★★★★★

17-02-2021

De tijd en energie die er door Jeroen in is gestopt ook na werktijd en weekenden buiten kantoor uren is uitzonderlijk geweest. Alle vragen die we hadden werden zeer kundig beantwoord en onderbouwd. Het was voor onze situatie zeer lastig om een hypotheek te krijgen maar Jeroen heeft het met klasse voor elkaar gekregen!


Michael

★★★★★

08-02-2021

top geholpen door Frank, afspraken prima nagekomen snel en service gericht.


William

★★★★★

26-01-2021

Frank begeleide mijn hypotheekaanvraag op uitstekende wijze.het maken van nieuwe berekeningen en uitleggen van vragen was geen probleem.zijn advisering was vakkundig je kon merken dat hij veel kennis heeft. Ik had een hypotheek bij de DSB bank veel geld en ellende ermee gehad. Door een andre hypotheek bespaar ik nu honderden euro’s voor andere leuke dingen. Dus die 5 is dik verdiend bedankt voor het goede advies mvgr william


Willem

★★★★★

23-01-2021

Jeroen heeft ons duidelijk uit kunnen leggen welke keuze voor welke hypotheek het beste was. Onze vragen werden goed beantwoord en daardoor konden we zorgeloos onze hypotheek afsluiten.


Frank

★★★★★

14-01-2021

Goede informatieverstrekking, goede adviezen en goed meedenken met de klant


Ronny

★★★★★

01-01-2021

Jeroen geeft op kalme en duidelijke wijze uitleg Erg fijn



Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?