Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


F van Doorn

★★★★★

27-07-2021

Kennis en kunde in 1. Marnix heeft voor ons alle uitgezocht en perfect voorberekend. Wat een rust en geduld om het allemaal helder uit te leggen. En als ik nog aanpassingen had, werd alles mij weer voorberekend. Het is een aanrader om met Marnix in gesprek te gaan en je te laten adviseren.


Jan Rozema

★★★★★

20-07-2021

Toelichting is niet eens echt nodig. Gewoon zeer goede dienstverlening, goede/duidelijke communicatie en klantvriendelijk. Je weet gelijk wat wel en niet mogelijk is!


Diana

★★★★★

19-07-2021

Goed en duidelijk geholpen, vriendelijk en goed bereikbaar


Hazekamp

★★★★★

19-07-2021

Alles verloopt volgens advies en allemaal mooi snel


IvN

★★★★★

19-07-2021

Een fijn verkennend gesprek om onze wensen nu en in de toekomst te inventariseren. Met uitleg over mogelijkheden en opties. Marnix neemt de tijd voor uitgebreide toelichting op wat mogelijkheden zijn. Uitgebreid gespreksverslag met daarin nogmaals vragen/opties/mogelijkheden. Prettig contact, snelle reacties op mails.


René

★★★★★

18-07-2021

Het was een lastige vraag, die uiteindelijk goed is opgelost! Veel dank


Richt

★★★★★

16-07-2021

Marnix legt alles heel duidelijk uit. Hij is positief. Hij reageert snel en inhoudelijk deskundig. De hypotheek was ook super snel geregeld.


Jeroen

★★★★★

14-07-2021

Gewoon snel en accuraat en een goed en gedegen adviesNieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?