Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


chris

★★★★★

09-05-2021

vriendelijk en duidelijk in het gesprek en reageert snel op apps en vragen


MN

★★★★

03-05-2021

Het contact met Frank verliep goed. Korte lijntjes, snel antwoord op onze vragen. We hebben een kort traject gehad, waarin bleek dat onze maandlasten te hoog werden. Daarom hebben we het huis niet gekocht en ook geen hypotheek afgesloten. Wel hebben we er een goed gevoel aan over gehouden. Dit vanwege de snelheid waarmee dit duidelijk werd en de directe communicatie tussen Frank en ons.


Monique

★★★★★

29-04-2021

We hebben heel veel contact gehad via mail en app en frank was heel geduldig gaf ook hele duidelijke uitleg op vragen die wij hadden en was ook eerlijk en super vriendelijk.


Ron

★★★★★

26-04-2021

Bijzonder goed geadviseerd door Marnix Medema in een lastig traject. Bij vragen is er snel en accuraat geantwoord en gezocht naar de voor ons meest ideale oplossing


Paul

★★★★★

23-04-2021

Uitstekende begeleiding door vriendelijke mensen. Zeker een aanrader.


Mo

★★★★★

23-04-2021

Frank de hypotheekadviseur heeft ons zeer goed en netjes geholpen met het oversluiten van onze hypotheek. We hadden een hypotheek bij DSB wat nu finqus is . De adviseur denkt echt met je mee ,ondanks het een tijd geleden is voor ons heeft frank ons geduldig En super geholpen bij de hele proces . Hypotheco is echt een aanrader het zijn toppers.


Laurens

★★★★★

20-04-2021

Prettige samenwerking. Frank kan de zaken goed uitleggen en reageert erg snel op mails e.d. Daarnaast neemt hij initiatief om de aanvraag soepel te laten verlopen.


Bribra

★★★★★

19-04-2021

Frank is kundig, neemt de tijd om alles goed uit te leggen, reageert snel op je vragen. Zelfs in de weekenden :-)Zeer tevreden.



Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?