Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


MET

★★★★★

15-05-2023

Kundig, behulpzaam, vriendelijk en betrokken. Hypotheek heel snel geregeld.


Sabine

★★★★★

11-05-2023

Super blij met de goede service, het fijne advies, persoonlijke betrokkenheid in mijn situatie.


Anoniem

★★★★★

04-05-2023

Frank is een fijne adviseur. Zeer betrokken en altijd bereikbaar. En veel kennis.


Theo

★★★★★

03-05-2023

Marnix heeft ons fantastisch geholpen met het afsluiten van een hypotheek. Altijd bereikbaar en geeft deskundig advies.


gre

★★★★★

01-05-2023

Duidelijke informatie,goed bereikbaar erg hulpvaardig.


Milly

★★★★★

25-04-2023

Na ontzettende goede begeleiding en kundig advies door Frank Calis bij oversluiten van onze oude hypotheek een aantal jaar geleden zijn wij voor de aankoop van onze nieuwe woning weer teruggegaan naar Hypotheco. Bij dit traject heeft Marnix Medema ons super goed begeleid en kundig geadviseerd bij het sluiten van onze nieuwe hypotheek. Marnix is zeer behulpzaam, reageert snel, denkt met je mee en is ontzettend geduldig en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Wij zijn ontzettend tevreden en raden Hypotheco zeker aan als je op zoek bent naar een goede adviseur!


Irma

★★★★★

28-03-2023

Allereerst hebben we een vrijblijvend gesprek gehad om alle zaken op een rijtje te zetten. Het was een open en duidelijk gesprek, waarna we hebben besloten om Hypotheco in te zetten voor de afsluiting van onze nieuwe hypotheek. Hypotheco (Frank) zorgde ervoor dat ons zoveel mogelijk werk uit handen werd genomen. We hadden gemakkelijk contact via zowel de mail als via whatsapp en we hebben goed advies gekregen. Alles werd duidelijk uitgelegd en zaken zijn snel geregeld. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de toegankelijkheid en werkwijze van Hypotheco. Wat ons betreft een aanrader!


EJ

★★★★★

26-03-2023

Prima geholpen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek! Aanrader!Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?