Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


SH

★★★★★

18-10-2021

Frank neemt de tijd en wil het beste voor je. Hij is erg open over wat hij doet. Je kan hem eigenlijk altijd bereiken als er iets is en hij reageert meestal super snel. Dat is super fijn.


Paul

★★★★★

15-10-2021

Erg tevreden over de dienstverlening! Frank heeft ons prima geholpen met het vinden en realiseren van een passende financiering. Telkens snelle reactie van Frank en in een gemoedelijke sfeer.


J. Jonker

★★★★★

10-10-2021

Dit is de 2e keer dat we van hypotheco gebruik maken. De volgende trefwoorden zijn van toepassing voor beide hypotheken: Accuraat, snel, goede communicatie, prettig in de omgang, deskundig. En we kregen meer dan waarop we hadden gehoopt. Allebeide keren: Top dus.


J k

★★★★★

09-10-2021

Een open , eerlijk en een deskundig persoon . Wekt vertrouwen !


J.E.

★★★★★

02-10-2021

Fantastisch geholpen door Marnix. Hij is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Wij zouden hem zeker aanraden!


Marcel knipper

★★★★★

24-09-2021

Zeer prettig in omgang ,maakt niet uit of je het in 1 keer snapt hij legt het gewoon nog één keer uit . Zou geen andere hypotheekadviseur willen.


Thom

★★★★★

20-09-2021

Bliksemsnel met reageren, eerlijk (brutally honest) advies, erg prettig en professioneel. Dank Frank, fijn dat alles rond is!


Laurien

★★★★★

18-09-2021

Jeroen denkt mee, houdt je heel goedop de hoogte. Ook als dat een keertje buiten kantoortijden is, heel flexibel. Het was daardoor allemaal snel geregeld. Super tevreden.



Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?