Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


Francisco

★★★★★

02-02-2023

Wij zijn een paar jaar geleden op een hele fijne maar deskundige wijze begeleid door Frank. Door een verandering in onze woonwens hebben wij recent weer contact met hem gezocht. Ondanks dat de koop van een andere woning niet doorging, zijn wij wederom erg goed geholpen.


S. Zaroubi

★★★★★

11-01-2023

Marnix was very professional, friendly, helpful, and cooperative. He was clear and honest in explaining the mortgage options we had and had our best interest in mind. He went much beyond his duty and made the whole experience very positive.


David

★★★★★

05-01-2023

Hij is onafhankelijk, integer en behulpzaam en geeft een heel goed beeld van alle aspecten die relevant zijn, zodat je zelf een weloverwogen keuze kunt maken.


Miranda

★★★★★

19-12-2022

Duidelijk advies en denkt goed met je mee. Goed bereikbaar voor vragen en geen vraag is te gek. De hypotheekaanvraag is soepel en snel verlopen.


Niek

★★★★★

14-12-2022

Eerlijk en goed advies met betrokken blik op mijn situatie


Jan-Willem

★★★★★

08-12-2022

dit is mijn 2e woning via Frank en krijg altijd een goed advies. Duidelijke en heldere uitleg over de keuzes die er zijn. goed bereikbaar en handelt snel.


Isabel

★★★★★

15-11-2022

Marnix helped us every step of the way. He was always available by phone or videocall. Anytime we had a problem Marnix was quick to solve it. Thanks so much Marnix. We will definitely work with him again in the future.


Willem

★★★★★

14-11-2022

Heldere gesprekken. Hij heeft alles aan ons heel duidelijk gemaakt, waardoor wij snel het gewenste resultaat verkregen.



Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?