Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


Peter

★★★★★

20-05-2022

Heeft ons goed voorgelicht en geholpen met advies. In 1 woord “geweldig”


Yvonne

★★★★★

20-05-2022

Deskundig, to-the-point en prima vent! Alles goed en snel geregeld.


Nelleke

★★★★★

20-05-2022

Jeroen heeft verstand van zaken en ik vind het fijn dat hij meedenkt. Communicatie verliep snel en soepel. Hij heeft alles keurig uitgelegd, uitgezocht en geregeld!


L.B.

★★★★★

19-05-2022

Frank is een vriendelijke man met een goede kennis van hypotheken. Na onze vragen en wensen wist hij snel te schakelen tussen ons, bank en notaris. Kortom een fijne samenwerking.


Carolien

★★★★★

10-05-2022

Duidelijk verhaal! Frank heeft zijn uiterste best gedaan om voor ons een zo goed mogelijke hypotheek te vinden. En….gelukt!


Jan

★★★★★

08-05-2022

Is pro actief toen rente ging stijgen en zorgde voor een goede hypotheek met mooie rente


Bart

★★★★★

20-04-2022

Het is een verademing om geadviseerd te worden door Frank. Flexibel, vriendelijk, duidelijk en buitengewoon kundig. Een absolute aanrader als je opnzoek bent naar een geschikte adviseur.


andries

★★★★★

10-04-2022

Zeer correct en vriendelijk geholpen door Jeroen van wolde goed en betrouwbaar



Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?