Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Hypotheekadvies met een goede beoordeling

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Neem gelijk contact met ons op

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:


Yannick

★★★★★

08-09-2022

Zeer vriendelijk en goed geholpen door Marnix. Alles werd in het werk gesteld om de woning zo snel mogelijk te laten passeren, waarvoor dank!


Harry

★★★★★

06-09-2022

Great and fast response to ensure lower interest rate mortgage. Many thanks


Dominique

★★★★★

02-09-2022

Inmiddels meerdere keren samen met Hypotheco en Jeroen een financiering geregeld en zijn wederom heel tevreden over het advies en de manier waarop alles is verlopen. Jeroen en collega's denken mee, zijn creatief en doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Ze zijn adequaat en zitten er bovenop. Heel fijn, je kunt op hem en Hypotheco bouwen.


Yolanda

★★★★

29-08-2022

Dat het netjes geregeld is en ik blij ben dat ik toch wat aan mijn huis kan doen


Rafael

★★★★★

24-08-2022

Frank adviseert, legt uit, houd je actief, luistert, vraagt door, is een rots in de branding


anoniem

★★★★★

18-07-2022

Frank is een top adviseur. Denkt geweldig met je mee over mogelijke oplossingen. Frank kent de hypotheekverstrekkers, en weet de juiste aanpak en constructie te kiezen. Ook bij lastige scenario's, zoals die van ons. Alleen maar lof.


HO

★★★★

26-06-2022

Goed helder en betrouwbaar advies, prettig contact en goede communicatie


Mulder

★★★★★

23-06-2022

Fijne no-nonsens communicatie. Helder, eerlijk en duidelijk. Snelle bereikbaarheid en snelle actie. Erg blij met het contact



Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?