• darkblurbg
    Adviseurs van Hypotheco

Het team van Hypotheco bestaat uit een aantal enthousiaste gasten met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening.
Hoewel ze met veel plezier terugkijken op hun tijd bij een grote bank, vonden ze het een aantal jaar geleden tijd dat het anders moest: minder vergaderen, minder lijstjes, minder managers, minder kaders en minder stropdas. Meer persoonlijk contact, meer oog voor duurzaamheid, meer keus uit geldverstrekkers, meer oog voor een langetermijnrelatie en meer plezier!


Jeroen van Wolde

Erkend Financieel Adviseur

De stap naar een eigen bedrijf was voor Jeroen in 2016 een logische na 17 jaar ING; komend uit een ondernemersgezin en met een vriendin met een succesvol bedrijf in de zorg. Er is geen hypotheekaanvraag te ingewikkeld voor hem (scheiding? ondernemer? beleggingspand? You name it. Hij red zich er mee!). 

linkedin.com/in/jeroenvanwolde
06 41306096
jeroenvanwolde@hypotheco.nl


Frank Calis

Erkend Financieel Adviseur

Ook Frank heeft zijn roots bij de ING liggen. Als financieel adviseur en hypotheekspecialist adviseerde hij voor deze grote bank de vermogende particulieren en de ondernemer in privé. Omdat er meer is dan ING, Frank écht onafhankelijk advies wil geven en zijn kennis over verduurzamen wil delen, is hij in 2016 Hypotheco begonnen.

linkedin.com/in/frankcalis
06 51027263
frankcalis@hypotheco.nl


Marnix Medema

Financieel Planner

Moeilijk, ingewikkeld, lastig… zijn termen waar Marnix zijn ogen van gaan twinkelen. Als financieel planner vindt hij het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor het zakelijke als het menselijke aspect. Vanuit zijn advieservaring aan ondernemers en vermogende relaties is hij goed in staat om je situatie te doorgronden. Hiermee komt de financiering van je droomhuis snel dichterbij.

linkedin.com/in/marnixmedema
06 23751828
marnixmedema@hypotheco.nl